Vissen op Aruba

Vissen op Aruba

Aruba, een eiland omringd door de kristalheldere Caribische Zee, is een waar paradijs voor liefhebbers van vissen. Van de uitdagende diepzeevisserij op majestueuze marlijnen en krachtige tonijnen tot ontspannende visdagen langs de rustige kustlijn, biedt Aruba een diversiteit aan viservaringen. Hier kun je de spanning van het sportvissen combineren met de serene schoonheid van het eiland. Met een scala aan professionele charters en gidsen, is elke visreis gegarandeerd een avontuur.

Vischarter Aruba
Aruba
4.6/5
  • Locatie: Oranjestad
  • Aanbod: 4 – 7 uur
  • Vissoort: Tonijn, mahi-mahi, Barracuda
Visvakantie Aruba
Aruba
4.6/5

Mahi Mahi Charters

  • Locatie: Oranjestad
  • Aanbod: 4 – 6 – 8 uur
  • Vissoort: Tonijn, mahi-mahi, Barracuda, Wahoo

Beleef je onvergetelijke visavontuur in Aruba

Op Aruba zijn diverse vischarters beschikbaar die professionele diensten aanbieden, inclusief de nodige uitrusting en lokale kennis. Deze charters zetten zich ook in voor duurzaam vissen om de mariene biodiversiteit te beschermen, waarbij ze zich houden aan lokale en internationale regelgeving.

Beoordeling door klanten 8.8 / 10 1.070 Beoordelingen

In de wateren rondom Aruba tref je een diverse populatie aan van zeeleven, inclusief populaire vissoorten zoals de krachtige marlijn, de sluwe tonijn, de snelle wahoo en de kleurrijke mahi-mahi. Afhankelijk van het seizoen kun je de beste tijden vinden om deze soorten te vangen. Vissers kunnen uitkijken naar het piekseizoen voor elke soort en plannen hun reis dienovereenkomstig.

Aruba biedt een reeks aan professionele vischarters, zoals Driftwood Charters, Carla Fishing Charters en Mahi Mahi, die niet alleen top-notch faciliteiten en uitrusting bieden, maar ook aandacht besteden aan duurzame vispraktijken. Deze charters houden zich aan strikte regelgeving om de mariene biodiversiteit te beschermen, waardoor je kunt genieten van een verantwoord visavontuur.

Aruba, een idyllisch eiland in de Caribische Zee, is een topbestemming voor vissers van over de hele wereld. Met zijn prachtige, kristalheldere wateren en aangenaam klimaat biedt Aruba een perfecte omgeving voor allerlei soorten visserij. Van diepzeevissen tot ontspannen kustvissen, het eiland belooft een onvergetelijke ervaring voor elke visliefhebber.

Seizoen en vissoort

Populaire soorten zoals marlijn, tonijn, wahoo en mahi-mahi hebben elk hun eigen seizoen waarin ze het meest actief zijn.

  • Marlijn: Deze indrukwekkende vissoort is vooral in de zomermaanden goed te vangen.
  • Tonijn: Verschillende soorten tonijn, waaronder de geelvintonijn, zijn het hele jaar door te vangen, maar de piek ligt in de lente en zomer.
  • Wahoo: De beste periode om wahoo te vangen is van september tot december.
  • Mahi-Mahi: Deze kleurrijke vis is vooral in de lente en vroege zomer volop aanwezig.

Deze variatie in vissoorten en seizoenen maakt vissen op Aruba een aantrekkelijke bezigheid voor vissers die het hele jaar door op zoek zijn naar verschillende uitdagingen.