Vissen in de regio

Vissen in de regio

vissen in de regio

De beste visstekken van Nederland per regio

Lees onze vis tips per regio, viswater en plaats in Nederland. Van Maastricht tot Den Helder, en van Enschede tot Leiden… Ons doel is om uiteindelijk over iedere woonplaats met goede viswateren informatie met jullie te delen. Wij noemen viswateren in alle provincies van Nederland, niet altijd exacte stekken om te vissn omdat de vangsten vaak afhangen van de tijd van het jaar, het weer en andere omstandigheden waarin gevist wordt. Bovendien kan het ook afhangen van wat voor soort vis je wilt vangen. 

Lokale visstekken

Lokale visstekken en looprecht kunnen wisselen, informeer dus altijd ter plekke nog even als je niet zeker bent van de gegeven informatie. Let ook altijd op de borden die bij het viswater in de buurt staan. Check desnoods vooraf de visplanner.

Regionale visstekken

De regionale wateren zijn vaak de openbare vaarwateren zoals vaarten, kanalen en rivieren. Wij zullen je zo goed mogelijk per regio mee nemen in de beste stekken en vangstmogelijkheden per vissoort. Ga altijd op pad met de vispas op zak.

De beste vis vakantieparken

Ben je op zoek naar een goed vakantiepark met vismogelijkheden. Wij zullen per provincie onze ervaringen delen met goede visvakantieparken. Heb je zelf een tof park bevist en wil je dit met ons delen?

Stuur ons een mail en wij zullen het zo volledig mogelijk delen op onze site bij de betreffende regio.

Natuurhuisje aan het water

In Nederland staan diverse pareltjes van natuurhuisjes met vismogelijkheden. Ook delen we de beste Bed & Breakfast accomodaties voor vissers. 

Heb jij een goed adres voor een visvakantie in Nederland? Tip ons, en wij delen deze informatie graag met andere vissers.

De beste visstekken | Voor vissers, door vissers

Voor vissers, door vissers. Visrechten, visplekken en vis accomodaties wisselen altijd. Wij zullen altijd de voor ons meest actuele informatie met jullie delen.

Staat ergens onjuiste informatie? Laat het ons weten in de reacties onder het artikel of per mail en wij passen de informatie altijd zo snel mogelijk aan.

Alvast bedankt voor jouw hulp.