Vis recepten

De sportvisbrigade vist catch & release. Dit betekent dat wij alle gevangen vis weer terugzetten in het viswater. Wij motiveren ook andere sportvissers dit voorbeeld te volgen.
scholfilet bakken
Vis recepten

Scholfilet bakken

Scholfilet bakken is niet moeilijk en erg lekker.

eigen gevangen vis recepten

De lekkerste vis recepten voor eigen gevangen vis

Er zijn vele manieren om eigen gevangen vis te bereiden en het hangt af van het soort vis dat je hebt gevangen en je persoonlijke smaak. Wij delen onze persoonlijke favorieten en die van andere vissers met een lekker recept.

Eigen gevangen forel

Niets is lekkerder dan vers gevangen forel. Het vissen zelf is ook een ontspannende manier om de tijd door te brengen. Win-win dus. Je eigen forel roken? Wij geven ook deze tips.

Bovendien biedt het vissen op forel de kans om het vissen te leren en te genieten van de rust die het je biedt. 

Eigen gevangen zalmforel

Eigen gevangen zalmforel is niet alleen lekker, het is ook een geweldige manier om te genieten van de natuur en anderen te laten zien dat je trots bent op wat je hebt gevangen.

Probeer het eens uit en ervaar het plezier van het forel-/zalmforelvissen.

Handig voor eigen gevangen vis:

Eigen gevangen zeevis

Ben je een dagje op pad geweest met een zeevis charter of ben je lekker vanaf het strand wezen vissen? Wij geven geen tips over het vissen op zoutwater maar we hebben wel heerlijke recepten voor eigen gevangen zeevis. 

Probeer eens onze krokant gebakken scholfilet.

Eigen gevangen snoekbaars

Catch & release, daar streven we altijd naar. Is het onverhoopt niet gelukt de snoekbaars levend terug te zetten? Maak deze dan zo lekker mogelijk klaar, dat verdient snoekbaars.

Zoek je naar een smaakvolle manier om je snoekbaars te serveren? Probeer dan eens ons eigen gevangen snoekbaars recept!

Tips & tricks voor het klaarmaken van je eigen vangst

Ben je trots op de vis die je zelf hebt gevangen en wil je deze op de best mogelijke manier klaarmaken? Wij geven regelmatig tips en tricks om je te helpen bij het klaarmaken van je eigen vangst.

Heb jij luxe visrecepten voor eigen gevangen vis of andere tips en tricks die andere vissers ook moeten weten? Deel deze met ons, en wij zorgen voor een vermelding of aanvulling op de site. Alvast bedankt namens alle collega vissers.