Vissen met een rubberboot

Vissen met een rubber visboot in Nederland: Alles wat je moet weten

Als je van plan bent om met de rubberboot te gaan vissen dan kun je in Nederland je helemaal uitleven. Het vissen vanuit de rubberboot wordt nog maar weinig gedaan, bellyboten zijn momenteel populairder. Toch heeft het vissen met een eigen rubberboot heel veel voordelen. Wij geven je tips over hoe je het beste en veilig vanuit de rubberboot vis kunt vangen.

rubberbootvissen - Sportvisbrigade.nl

Buitenboordmotor voor rubberboot

Ben je op zoek naar de perfecte buitenboordmotor voor jouw rubberboot? Of je nu een visser bent of gewoon geniet van ontspannen tochten op het water, de juiste buitenboordmotor kan een wereld van verschil maken. Onze uitgebreide koopgids helpt je bij het maken van een geïnformeerde keuze. Van het bepalen van de juiste staartlengte tot het kiezen van het juiste vermogen, wij hebben alle informatie die je nodig hebt. Lees meer over het selecteren van de ideale motor in ons gedetailleerde blogartikel: “Buitenboordmotor voor rubberboot”.

Populaire Rubberboot vismerken:

Wil je hulp bij de aanschaf van een rubber visboot? Check onze koopgids, waar op te letten!

Accessoires rubber visboot?

De beste accessoires voor je rubberboot kopen? Populaire accessoires worden geleverd door merken zoals;

  • Railblaza
  • Scotty
  • Ram-mounts
EBBM | dé webshop voor elektrische buitenboordmotoren

Karpervissen met rubberboot

Het karpervissen vanuit en met een rubberboot is populair in Nederland, ga je karpervissen dan maak je al snel de keuze tussen eigen voerboot of eigen rubberboot en elektromotor. Zeker het kiezen voor de rubberboot heeft bij het karpervissen veel voordelen. Wij geven tips, tricks en uitleg over het gebruik van een boot bij het karpervissen.

Roofvissen met rubberboot

Je hebt geen trailerhelling nodig en je kunt vissen waar je wilt! Wat wil je nog meer als roofvisser? Of je nu gaat trollen op snoek in smalle vaarten of jezelf voor anker legt op een grindplas om die baars stek uit te werpen… Het roofvissen vanuit de rubberboot bevalt ons erg goed. Wij geven je tips, tricks en maken ook jou enthousiast om op pad te gaan voor snoek, snoekbaars, baars en/of andere roofvissen.

Tips en tricks voor het rubberboot vissen in Nederland

Wij zullen regelmatig antwoord geven op vragen zoals; “Hoeveel psi moet er in mijn rubberboot?” en “Hoe kan ik slim besparen?”.

In onze blogs delen wij regelmatig de nieuwste tips en tricks om vis te vangen vanuit de rubberboot. Heb jij goede tips voor het vissen met de rubberboot? Deel deze dan met ons, dan nemen wij ze mee in onze rubber visboot updates.

rubber visboot - Sportvisbrigade.nl