Rubberboot vissen

Rubberboot vissen

Eerlijke viskennis online | Sportvisbrigade.nl

Vissen met een rubber visboot in Nederland: Alles wat je moet weten

Als je van plan bent om met de rubberboot te gaan vissen dan kun je in Nederland je helemaal uitleven. Het vissen vanuit de rubberboot wordt nog maar weinig gedaan, bellyboten zijn momenteel populairder. Toch heeft het vissen met een eigen rubberboot heel veel voordelen. Wij geven je tips over hoe je het beste en veilig vanuit de rubberboot vis kunt vangen.

Populaire Rubberboot vismerken:

Wil je hulp bij de aanschaf van een rubber visboot? Check onze koopgids, waar op te letten!

Accessoires rubber visboot?

De beste accessoires voor je rubberboot kopen? Populaire accessoires worden geleverd door merken zoals;

  • Railblaza
  • Scotty
  • Ram-mounts

Karpervissen met rubberboot

Het karpervissen vanuit en met een rubberboot is populair in Nederland, ga je karpervissen dan maak je al snel de keuze tussen eigen voerboot of eigen rubberboot en elektromotor. Zeker het kiezen voor de rubberboot heeft bij het karpervissen veel voordelen. Wij geven tips, tricks en uitleg over het gebruik van een boot bij het karpervissen.

Roofvissen met rubberboot

Je hebt geen trailerhelling nodig en je kunt vissen waar je wilt! Wat wil je nog meer als roofvisser? Of je nu gaat trollen op snoek in smalle vaarten of jezelf voor anker legt op een grindplas om die baars stek uit te werpen… Het roofvissen vanuit de rubberboot bevalt ons erg goed. Wij geven je tips, tricks en maken ook jou enthousiast om op pad te gaan voor snoek, snoekbaars, baars en/of andere roofvissen.

EBBM | dé webshop voor elektrische buitenboordmotoren

Tips en tricks voor het rubberboot vissen in Nederland

Wij zullen regelmatig antwoord geven op vragen zoals; “Hoeveel psi moet er in mijn rubberboot?” en “Hoe kan ik slim besparen?”.

In onze blogs delen wij regelmatig de nieuwste tips en tricks om vis te vangen vanuit de rubberboot. Heb jij goede tips voor het vissen met de rubberboot? Deel deze dan met ons, dan nemen wij ze mee in onze rubber visboot updates.

vissen met een rubberboot | Rubberboot vissen