Wedstrijdvissen

Wedstrijdvissen

Oprechte viservaringen online | Sportvisbrigade.nl

Wedstrijdvissen in Nederland: Alles wat je moet weten

Vissen is een super spannende hobby, constant op zoek naar de volgende aanbeet. Wil je echt eens jezelf en je skills op de proef stellen? Ga dan eens wedstrijdvissen! Diverse hengelsportverenigingen organiseren wedstrijden voor jong en oud. Voor iedere visdiscipline worden er “open wedstrijden vissen” georganiseerd. Sportvisbrigade geeft tips over viswedstrijden die gehouden worden in de zoete binnenwateren van Nederland.

Wedstrijdvissen met de vaste stok

Snelheid en nauwkeurigheid winnen de wedstrijd bij het vaste stok vissen. Ook bij koppelwedstrijden komt het aan op secuur vissen en het hebben van een plan. 

In onze blogs over witvis wedstrijden nemen wij je mee naar de geheimen en fijne kneepjes van het wedstrijdvissen met de vaste stok.

Wedstrijden met hengelkeuze vrij

Wedstrijden met de hengelkeuze vrij, zijn vaak witviswedstrijden waarbij er gebruik gemaakt mag worden van matchhengel, feederhengel en/of vaste stok.

Ook hier is het hebben van een plan de sleutel naar succes. Roofvis wedstrijden win je met finesse en weten wat je doet tijdens de wedstrijd. Lees onze blogs voor alle tips en dan win jij wedstrijden met vrije hengelkeuze.

Wedstrijdvissen op karper

Het wedstrijdvissen op karper kan op lokaal, regionaal en landelijk niveau.

Het vangen van karper heb je zelf in de hand. Begin vanaf het beginsignaal met een strategie en hanteer deze de gehele wedstrijd. Karperwedstrijden zijn veel meer dan alleen geluk hebben, lees in onze tips de beste tips en tricks om karperwedstrijden te kunnen winnen.

Wedstrijdvissen op roofvissen

Baars, snoek, snoekbaars en/of streetfishing wedstrijden. Het WK streetfishing is vaker georganiseerd in Nederland, en dat is niet voor niks. 

Roofvis wedstrijden zijn onwijs populair geworden! Wil jij ze winnen? Lees dan onze tips zodat jij genoeg kennis en kunde hebt om je staande te houden in de strijd om de het podium. 

Tips en tricks voor het vissen van wedstrijden in Nederland

Heb jij tips en tricks voor viswedstrijden? Deel deze met ons. Wij zijn open over de nieuwste vistechnieken en het delen van viskennis en helpen daarmee graag mede-vissers bezoekers graag. Help jij ook mee? Alvast bedankt!

Benieuwd naar de uitslagen van viswedstrijden of de “wedstrijdvissen kalender”? Kijk dan op de viswedstrijd uitslagen van Sportvisserij Nederland wedstrijden of voor lokale wedstrijden op de website van de lokale hengelsportvereniging.

wedstrijdvissen in nederland