Kennisbank

Eerlijke viskennis online | Sportvisbrigade.nl

In de Sportvisbrigade kennisbank vind je onder andere blog artikelen, product reviews en websites die jou verder helpen bij het beginnen met vissen, het uitoefenen van de hobby sportvissen en/of outdoor activiteiten die helpen bij het verbeteren van de mentale gezondheid. Liever direct door naar de waterkant? Check dan even de visplanner.

Het doel van onze viskennisbank

Onze “viskennisbank” is een content platform waarin kennis over hengelsport gerelateerde onderwerpen overzichtelijk getoond en beschreven worden. Ons doel is het op één plaats beschikbaar maken van informatie voor vissers, over vissen. Dat maakt bestaande kennis inzichtelijk en kennisoverdracht eenvoudig. Dit gaat over alle vissen van het zoete water en specifiek over roofvis, karpers en witvis.

De tijd die je voorheen kwijt was aan het doorzoeken van informatie kun je nu besteden aan de waterkant. De structuur is ontzettend belangrijk voor ons om de kennisbank zo overzichtelijk mogelijk te houden. Wij wisselen eenvoudige korte teksten af met lange diepgaande teksten over sportvissen. Zo zorgen we ervoor dat de verschillende artikelen, en dus de verschillende viskennis niveaus, met elkaar in verbinding komen te staan. Wij geven antwoord op alle hengelsport gerelateerde vragen, van het dobber uitpeilen tot aan “Waarom vang ik niks?“.

Het voordeel van de viskennisbank

Naast overzichtelijkheid en gestructureerdheid biedt een goede kennisbank nog veel meer voordelen:

  • Alle viskennis op één plek beschikbaar. 
  • Een slimme zoekbalk aanwezig. ​
  • Delen van tips via reacties.
  • De viskennis is iedereen beschikbaar en makkelijk te vinden

Voor wie is deze viskennisbank geschikt?

De content in de viskennisbank is voor iedereen die uitleg nodig heeft over de toepassing en gebruik van vistechieken of visspullen. Door zowel lokaal, regionaal als landelijk hengelsport gerelateerde onderwerpen aan te bieden blijft onze kennisbank groeien en helpen we iedereen op weg in deze fantastische hobby.

Een andere vraag over vissen?

Waar ben jij naar op zoek? Klik op één van onderstaande vistechnieken en vind het antwoord op je vragen in onze blog artikelen vol met informatie en ervaringsverhalen. Weet je al precies naar welke informatie over vissen je op zoek bent? Gebruik dan onze zoekbalk.

Heb je tips voor ons?

Mail ons of geef een reactie onder één van onze artikelen. Wij staan altijd open voor suggesties, verbeteringen en feedback. Laat ons jouw mening, visie of tip weten en wie weet kunnen wij er direct mee aan de slag. Alvast bedankt voor het meedenken!
Sportvisbrigade
Sportvisbrigade
Auteur