Silstar

Over Silstar

Dit merk heeft altijd een uitstekende reputatie bij zowel winkeliers als vissers.

Silstar Hengelsport merk

Sinds het opnieuw zijn intrede deed op de hengelsportmarkt, heeft Silstar de verwachtingen overtroffen, en zijn producten worden gewaardeerd om hun kwaliteit en waarde voor je geld.

De terugkeer van Silstar

Sinds Silstar terugkeerde op de Europese markt, hebben distributeurs en hengelsportzaken overal enthousiast gereageerd. Het merk heeft gestaag groei doorgemaakt, waarbij de vraag in alle regio’s de prognoses ruimschoots heeft overtroffen. Vissers in heel Europa verwelkomen de herintroductie van Silstar-producten en prijzen de kwaliteit en betrouwbaarheid.

Beoordeling Silstar

Budget

Is Silstar betaalbaar voor iedereen?

Beoordeling
85%

Prijs-Kwaliteit

Hoe is de prijs-kwaliteit van Silstar?

Beoordeling
95%

Verkrijgbaarheid

Is Silstar goed verkrijgbaar in Nederland?

Beoordeling
50%

Vis Techniek

Biedt Silstar visspullen voor iedere vistechniek?

Beoordeling
70%

4 Populaire productgroepen van Silstar

Silstar biedt een uitgebreid en gevarieerd assortiment dat voldoet aan de behoeften van verschillende Europese markten. Hier zijn vier populaire productgroepen die je zeker wilt ontdekken:

 1. Vislijnen van Silstar
  Ontdek de uitgebreide collectie monofilamenten, fluorocarbonlijnen en gevlochten lijnen. Elke lijn is ontworpen om aan de wensen van vissers te voldoen, met nauwkeurige breeksterktes en diameters.
 2. Hengels
  Silstar staat bekend om zijn moderne hengelontwerpen en technologie. Met zeven families van hengels, waaronder GRIZZILY/SPECIAL, X-PERFORMANCE, FANATIC PROFLEX, CARBODYNAMIC, TECHNOFLEX en SUPERFLEX, biedt Silstar een breed scala aan modellen voor elke discipline en prijsklasse.
 3. Molens
  Van instapniveau spinmolens tot Big Game molens, Silstar heeft een uitgebreide collectie die in-house wordt ontworpen en grondig wordt getest in de zwaarste omstandigheden om duurzaamheid en prestaties te waarborgen.
 4. Silstar Accessoires en Tackle
  Ontdek de uitgebreide reeks accessoires en uitrusting van Silstar, waaronder innovatieve tools, tassen en andere benodigdheden die zijn ontworpen om aan de behoeften van elke visser te voldoen.
Profi Tech PT Dyneema Silstar

Vislijnen

Absolute Vacuum, de nieuwste serie vislijnen!

Boat bag Silstar

Tools en tassen

Boat bag, stevig en gewenst in iedere visboot

Carbodynamic Carp hengels Silstar

Hengels

Silstar Diaflex, wie kent deze klassiekers niet?

Raider FD vismolen Silstar

Molens

Silstar Graphite CT40, was ooit... De Raider FD is je nieuwe vriend

4 Bestsellers van Silstar

 • Carbodynamic Carp Karperhengels
  De Carbodynamic Carp karperhengels, beschikbaar in zowel 12′ als 13′ voet, zijn vervaardigd van hoogwaardig carbon voor een optimale prestatie bij het karpervissen. Met verschillende ratings bieden deze tweedelige hengels de veelzijdigheid die nodig is voor diverse visomstandigheden. In traditioneel matzwart met een anti-reflectieafwerking, beschikken ze over handige functies zoals een opvouwbare haakhouder, een slanke krimprubberen grip.
 • Raider FD Spinmolens
  De Raider FD spinmolens van Silstar zijn ontworpen voor optimale prestaties. Met een versterkt grafieten body en rotor bieden ze duurzaamheid en sterkte.  Met 8 kogellagers en een instant anti-retour systeem, bieden ze soepele werking, terwijl de aluminium CNC-handgreep met zacht rubberen knop zorgt voor comfortabel gebruik.
 • Profi Tech PT Dyneema
  De Profi Tech PT Dyneema is een 100% Dyneema PT-gevlochten lijn, verkrijgbaar in verschillende lengtes. In een opvallende legergroene kleur biedt deze lijn uitstekende eigenschappen zoals sterkte, zachtheid en duurzaamheid. Geproduceerd en opgespoeld in Europa, garandeert, grote gevoeligheid en een perfecte overdracht van aanbeten.
 • Silstar Tassen – Bait Bag
  De Silstar Bait Bag is een aas tas met een thermische voering aan de binnenkant voor het behoud van de versheid van je aas. Met twee verschillende bovenste ritssluitingen biedt het handige toegang tot je aas. 

Alles Over Silstar - Van Hengels tot Molens

Het Silstar Europe Fishing Team speelt een belangrijke rol bij het ontwerpen en testen van producten, vooral op het gebied van vismolens. Met een engineeringafdeling in Italië zorgt Silstar ervoor dat elk onderdeel duurzaam is en aan de hoogste normen voldoet voordat het in massaproductie gaat.

Ontwikkeling en innovatie

Silstar rust niet op zijn lauweren en blijft werken aan nieuwe en innovatieve producten. Het hengelsport merk is trots op het feit dat het producten levert die niet alleen de beste waarde voor je geld bieden, maar ook compromisloze kwaliteit en betrouwbaarheid garanderen.

Uitgebreid assortiment

Bij Silstar ligt de focus altijd op het ontwikkelen van producten zonder compromissen, die voldoen aan de groeiende verwachtingen van miljoenen vissers wereldwijd. Ontdek het uitgebreide assortiment en vind het perfecte product voor jouw favoriete vistype bij Silstar.

Silstar, waar te koop?

Alle Silstar producten zijn verkrijgbaar in Nederland en wellicht dus ook bij een hengelsportzaak bij jou in de buurt. Hier kun je de visuitrusting van Silstar persoonlijk bekijken voordat je het koopt of eventueel laten bestellen door de winkelier.

Op deze Silstar merkenpagina vind je:

 • Silstar molens
 • Silstar hengels
 • Silstar vislijnen
 • Silstar korting
 • Waar te koop?
 • Over Silstar

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *