SPRO

Over SPRO

SPRO is van origine een Nederlandse hengelsportgroothandel die sinds 1994 hengelsport verkoopt door heel Europa en is gevestigd in het midden van Nederland.

SPRO is opgezet door het moederbedrijf GAMAKATSU, dat wereldwijd een uitstekende reputatie heeft op het gebied van de productie van vishaken. Vóór 1994 werden GAMAKATSU-producten in Europa verdeeld door diverse distributeurs en om de Europese hengelsportmarkt beter te kunnen bedienen, besloot GAMAKATSU in Nederland haar eigen distributiecentrum op te zetten onder de naam SPRO.

SPRO Sports Professionals Vissen

4 Populaire productgroepen van SPRO

 1. SPRO Terminal Tackle: SPRO Terminal Tackle biedt een uitgebreide selectie van essentiële hulpmiddelen voor vissers van alle niveaus. Of je nu op zoek bent naar haken, lood, swivels, of andere benodigdheden, SPRO heeft alles wat je nodig hebt om succesvol te zijn aan de waterkant. Onze terminal tackle is ontworpen met aandacht voor detail en duurzaamheid, zodat je met vertrouwen kunt vissen, wetende dat je de juiste uitrusting hebt.

 2. SPRO Hengels: SPRO Hengels zijn ontworpen voor prestaties en betrouwbaarheid in elke visomgeving. Of je nu vanaf de kant, boot, of kayak vist, onze hengels bieden de kracht en gevoeligheid die je nodig hebt om de strijd aan te gaan met verschillende vissoorten. Met jarenlange ervaring in het ontwikkelen van hengels, kun je erop vertrouwen dat SPRO hengels je niet teleur zullen stellen.

 3. SPRO Kunstaas:  SPRO Kunstaas staat bekend om zijn onweerstaanbare actie en aantrekkingskracht op roofvissen. Onze uitgebreide kunstaascollectie omvat pluggen, softbaits, jerkbaits en meer, allemaal ontworpen om vissen te verleiden tot een aanval. Of je nu een ervaren kunstaasvisser bent of net begint, SPRO Kunstaas is de sleutel tot succes aan de waterkant.

 4. SPRO Luggage: SPRO Luggage biedt de ultieme opslagoplossingen voor hengelsporters die hun uitrusting georganiseerd willen houden. Van tackle bags tot tackle boxes en rugzakken, onze bagage is ontworpen om aan al je behoeften te voldoen. Met duurzame materialen en slimme ontwerpen zorgt SPRO Luggage ervoor dat je al je hengelsportbenodigdheden gemakkelijk kunt meenemen en bij de hand hebt, waar je ook gaat vissen.

SPRO Sports Professionals Kunstaas

Kunstaas

Baars, snoekbaars, roofblei of snoek? SPRO heeft vangend kunstaas voor jou.

SPRO Sports Professionals Reels

Reels en Molens

Zorgeloos en betaalbaar vissen met de reels en molens van SPRO

Accessoires

Noem ons een roofvisbox waar geen SPRO accessoire in zit?!

SPRO Sports Professionals Hengels

Hengels

SPRO hengels bieden je betrouwbaarheid aan de waterkant

Budget

Is SPRO betaalbaar voor iedereen?

Beoordeling
85%

Prijs-Kwaliteit

Hoe is de prijs-kwaliteit van SPRO?

Beoordeling
95%

Verkrijgbaarheid

Is SPRO goed verkrijgbaar in Nederland?

Beoordeling
90%

Vis Techniek

Biedt SPRO visspullen voor iedere vistechniek?

Beoordeling
40%

4 Bestsellers van SPRO

 1. SPRO CRX Molen: De SPRO CRX Molen staat garant voor ultieme kracht en precisie aan de waterkant. Deze molen is ontworpen met het oog op prestaties en duurzaamheid. Of je nu vist op grote roofvissen of subtielere vissoorten, de CRX Molen levert keer op keer. Dankzij de hoogwaardige constructie en geavanceerde technologieën ben je verzekerd van een soepele en betrouwbare molen die je niet teleur zal stellen.

 2. SPRO Specter Finesse: De SPRO Specter Finesse is een hengel die uitmunt in subtiele actie en precisie. Deze hengel is speciaal ontworpen voor de fijnere visserij, waarbij je nauwkeurigheid en gevoeligheid nodig hebt. Met de Specter Finesse ben je in staat om zelfs de meest schuwe vissen te verleiden. De hengel is licht van gewicht en uiterst responsief, wat zorgt voor een ongeëvenaarde viservaring.

 3. SPRO IRIS Jerk: De SPRO IRIS Jerk is dé keuze voor jerkbait vissen. Deze kunstaasplug is ontworpen om grote roofvissen aan te trekken en heeft een realistische actie die onweerstaanbaar is voor roofvissen. Met de IRIS Jerk kun je verre worpen maken en kun je de plug met precisie sturen om roofvissen te verleiden tot een aanval. Het is een must-have voor elke serieuze jerkbait visser.

 4. SPRO Black Series Tas: De SPRO Black Series Tas biedt maximale opbergruimte en duurzaamheid voor al je hengelsportbenodigdheden. Of je nu veel accessoires hebt of grote hengelsportuitrusting moet meenemen, deze tas heeft genoeg ruimte om alles georganiseerd te houden. De tas is gemaakt van hoogwaardige materialen en is ontworpen om bestand te zijn tegen de zwaarste omstandigheden aan de waterkant. Met de SPRO Black Series Tas ben je altijd goed voorbereid op je volgende visavontuur.

Sport Professionals is hoofdverdeler van

Gerelateerde merken

Visspullen van SPRO

 Ontdek Alles Over SPRO – Van Accessoires tot Hengels

SPRO is hét merk voor liefhebbers van vissen, die graag hun hengel uitgooien om mooie vissen én momenten te vangen. Met SPRO-producten draag je bij aan een betaalbare en plezierige hengelsportervaring.

Geschiedenis van SPRO

SPRO is opgezet door het moederbedrijf GAMAKATSU, dat wereldwijd een uitstekende reputatie heeft op het gebied van de productie van vishaken. Vóór 1994 werden GAMAKATSU-producten in Europa verdeeld door diverse distributeurs en om de Europese hengelsportmarkt beter te kunnen bedienen, besloot GAMAKATSU in Nederland haar eigen distributiecentrum op te zetten onder de naam SPRO.

Wat maakt SPRO uniek?

 • SPRO-producten moeten vangen, en dat geldt voor alles in het assortiment.
 • Ze zijn niet alleen effectief, maar ook betaalbaar, zodat hengelsport voor iedereen toegankelijk is.
 • Ze streven naar gebruiksvriendelijkheid, zodat zowel beginners als ervaren vissers met onze producten uit de voeten kunnen.
 • Bij SPRO houden ze van innovatie. Ze willen dat de producten zich onderscheiden en vissers verrassen.
 • Het DNA van SPRO is PROVEN TO CATCH. De missie is om kunstaas te ontwikkelen dat gegarandeerd vangt.

Een breed assortiment

 • SPRO Kunstaas: SPRO biedt een indrukwekkende serie kunstaasproducten, waaronder de beroemde PikeFighters, Screamin’ Devils en de uitgebreide IRIS hard- en softbaitserie. Of je nu een ervaren roofvisser bent of net begint, bij SPRO vind je het juiste kunstaas voor jouw visavonturen. Onze producten zijn ontworpen om vissen aan te trekken en zijn geliefd onder hengelsporters van elk niveau.
 • SPRO Hengels: Ons assortiment omvat diverse feederhengels en vaste hengels die indrukwekkende prestaties leveren. Of je nu op zoek bent naar een hengel voor zwaar werk of een model voor licht kunstaas, SPRO heeft het. Onze hengels zijn ontworpen met innovatie en precisie in gedachten.
 • SPRO Luggage: Voor hengelsporters die hun uitrusting gemakkelijk willen meenemen, biedt SPRO een reeks hoogwaardige tassen en foudralen. Deze zijn ontworpen voor zowel gemak als bescherming van je visspullen.
 • SPRO Molens en Reels: SPRO molens staan bekend om hun indrukwekkende prestaties en zijn geliefd onder fanatieke feedervissers. Ze bieden de perfecte combinatie van kracht, precisie en duurzaamheid.
 • SPRO End Tackle: Onze collectie end tackle producten omvat alles wat je nodig hebt om je vislijnen en rigs te monteren, inclusief haken, swivels en andere essentiële accessoires.

Samenwerking voor succes

Bij SPRO geloven we in samenwerking. We werken nauw samen met pro-staffers, winkeliers en hengelsporters uit circa 10 landen. Dankzij ons wereldwijde en lokale netwerk kunnen we productideeën delen en verbeteringen doorvoeren. Dit stelt ons in staat om voortdurend te innoveren en hoogwaardige producten te leveren.

Sinds 1994: Een Nederlandse Hengelsportgroothandel SPRO is van origine een Nederlandse hengelsportgroothandel, opgericht in 1994. We verkopen hengelsportproducten door heel Europa en hebben ons gevestigd in het hart van Nederland. SPRO is een dochteronderneming van GAMAKATSU, wereldwijd bekend om haar vishaken. Voordat SPRO werd, verdeelden diverse distributeurs GAMAKATSU-producten in Europa. Om de Europese hengelsportmarkt beter te bedienen, besloot GAMAKATSU haar eigen distributiecentrum in Nederland op te zetten onder de naam SPRO.

SPRO is gevestigd in Vianen, nabij Rotterdam, waar Europa’s grootste haven is gelegen. Hier komen het merendeel van SPRO- en GAMAKATSU-producten binnen. SPRO is nu puur gericht op de roofvisser.

SPRO, waar te koop?

Alle SPRO producten zijn goed verkrijgbaar in Nederland en dus ook bij diverse hengelsportzaken bij jou in de buurt. Hier kun je de visuitrusting van SPRO persoonlijk bekijken voordat je het koopt of eventueel laten bestellen door de winkelier.

Op deze SPRO merkenpagina vind je:

 • SPRO molens
 • SPRO spinhengels
 • SPRO reel hengels
 • SPRO end tackle
 • SPRO vistassen
 • Waar te koop?
 • Over SPRO

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *