Cresta

Over Cresta

Cresta Hengelsport is ontstaan uit een diepgewortelde passie voor de hengelsport. Het merk is gespecialiseerd in diverse vormen van vissen, waaronder witvis, roofvis en karper. Als onderdeel van SPRO Fishing heeft Cresta zich snel ontwikkeld tot een van de meest toonaangevende merken in Nederland en België op het gebied van hengelsport.

Cresta Vissen

4 Populaire productgroepen van Cresta

 1. Cresta witvisaccessoires: Cresta staat bekend om zijn hoogwaardige producten voor witvissers. Het assortiment omvat een breed scala aan toebehoren, zoals voerkorven en method feeders, elastiek en end-tackle die al vele jaren hun waarde hebben bewezen onder enthousiaste witvissers.

 2. Cresta Hengels: In 2016 heeft Cresta diverse feederhengels en vaste hengels geïntroduceerd. Deze hengels hebben indrukwekkende prestaties geleverd en zijn sindsdien verder uitgebreid met nog meer opties, waardoor vissers kunnen kiezen uit verschillende lengtes en werpeigenschappen.

 3. Cresta Visstoelen en Zitkisten: Geniet van comfort tijdens het vissen en houdt het langer vol aan de waterkant met de visstoelen en zitkisten van Cresta. Je zat nog nooit zo comfortabel aan de waterkant.

 4. Cresta Tassen: Naast de hierboven genoemde producten biedt Cresta een uitgebreid assortiment aan hengelsport bagage die van vitaal belang is voor de hengelsport. Hieronder vallen onder andere tassen, foudralen, aastassen, leefnetten, schepnetten, viskisten, pole rollers en paraplu’s. Cresta voorziet in hoogwaardige hengelsport bagage die de viservaring van elke witvisser optimaliseert.
Cresta Elastiek Smooth Soft elastic

Elastiek

Het Cresta elastiek is een begrip voor de vaste stok vissers

Cresta Luggage EVA

Tassen en Foudralen

Berg alles veilig en droog op in de EVA luggage

Cresta vaste hengel - Stallion

Hengels

De Stallion, IDentity en Centurion zijn een genot om mee te vissen

Cresta visstoel Cresta zitkisten

Visstoelen en Zitkisten

Je wil aan de waterkant zitten op een Cresta, geloof ons!

Budget

Is Cresta betaalbaar voor iedereen?

Beoordeling
85%

Prijs-Kwaliteit

Hoe is de prijs-kwaliteit van Cresta?

Beoordeling
95%

Verkrijgbaarheid

Is Cresta goed verkrijgbaar in Nederland?

Beoordeling
90%

Vis Techniek

Biedt Cresta visspullen voor iedere vistechniek?

Beoordeling
40%

4 Bestsellers van Cresta

 1. Cresta Solith Molen: De Cresta Solith SX molens zijn robuuste molens ontworpen voor het feedervissen. Ze combineren een lichtgewicht ontwerp met precisieprestaties en zijn uitgerust met functies zoals het S-Curve mechanisme, 6+1 lagers, een halfdiepe spoel en een fijn instelbare slip. Deze molens zijn de ideale keuze voor veeleisende feedervissers.

 2. Blackthorne Method Feederhengel: De Blackthorne hengels, gemaakt van hoogwaardig Japans carbon, zijn ontworpen voor gespecialiseerde vissers die op zoek zijn naar kwaliteit in een betaalbare prijsklasse. De Pro-N serie is ideaal voor witvis en natuurlijke wateren, terwijl de Pro-C serie perfect is voor commercial- en methodvisserij.

 3. Stallion Vaste Hengel: De Stallion vaste hengels zijn perfect uitgebalanceerd met een lengte van 9,5 meter en zijn vervaardigd met hoogwaardig carbon. Ze bieden de flexibiliteit voor zowel elastiekmontage als vaste top tip. De Stallion serie is geschikt voor verschillende typen water en vissituaties.

 4. Cresta Blackthorne Comfort Chair High: Deze stoel biedt stabiliteit en comfort voor langere vissessies. Met een verstelbare hoogte van 45 cm, afneembare armen en instelbare poten, is deze stoel ideaal voor vissers die accessoires zoals hengelsteunen, paraplusteunen of een aasplateau willen gebruiken. De zachte bekleding en extra steunband vooraan zorgen voor comfort, terwijl handige schroefknoppen en klemblokken zorgen voor stevige bevestiging. Deze stoel is ontworpen voor compacte opslag en gemakkelijk transport.

Hoofdverdeler is SPRO - Sport Professionals

Gerelateerde merken

Visspullen van Cresta

 Ontdek Alles Over Cresta – Van Voer tot Hengels

Cresta is een toonaangevend merk op het gebied van hengelsport, met een sterke focus op kwaliteit en innovatie. Hier kom je alles te weten over Cresta, van hun hoogwaardige voerproducten tot hun indrukwekkende hengels en accessoires.

Ben je op zoek naar kwalitatieve producten voor de hengelsport? Cresta heeft het allemaal, of je nu een enthousiaste witvisser bent, feedervist of met de method feeder vist. Ontdek het volledige assortiment van Cresta en verbeter je vangsten.

De geschiedenis van Cresta

Cresta begon met het produceren van hengels in 2016 en heeft sindsdien een sterke positie veroverd. Hun assortiment omvat diverse feederhengels en vaste hengels die indrukwekkende prestaties leveren. Of je nu op zoek bent naar een hengel voor zwaar werk of een model voor licht kunstaas, Cresta heeft het. Hun hengels zijn ontworpen met innovatie en precisie in gedachten.

Het merk Cresta is ontstaan vanuit een diepgewortelde passie voor de hengelsport. Het bedrijf heeft zijn wortels in Nederland en België en heeft zich snel ontwikkeld tot een van de grootste merken in de regio. Ontdek de geschiedenis en toewijding achter Cresta.

Cresta Hengels: Ongeëvenaarde kwaliteit

Cresta Hengels staan synoniem voor topkwaliteit in de hengelsportwereld. Hun hengels zijn gebouwd om de tand des tijds te doorstaan en bieden moderne vissers de prestaties die ze nodig hebben. Cresta heeft zich gevestigd als een merk dat zich niet alleen richt op accessoires, maar ook op een breed scala aan hengels en molens.

Hun assortiment is uitgegroeid tot een complete reeks visuitrusting die geen enkele andere merknaam nodig heeft. 

Cresta Molens: Betaalbaarheid zonder compromis

Cresta molens staan bekend om hun indrukwekkende prestaties en zijn geliefd onder fanatieke feedervissers. Deze molens zijn specifiek ontworpen om aan de eisen van feedervissers te voldoen. Ze bieden de perfecte combinatie van kracht, precisie en duurzaamheid. Cresta molens zijn in staat om aas ver en nauwkeurig te werpen, terwijl ze tegelijkertijd een hoge inhaalsnelheid bieden dankzij hun hoge overbrenging. De kwaliteit en bouw van Cresta molens staan garant voor een lange levensduur en betrouwbaarheid aan de waterkant. Kortom, Cresta molens zijn de keuze van serieuze feedervissers die alleen het beste willen voor hun viservaring, waaronder de modellen:

 • Cresta Advantor F
 • Cresta Advantor F 2
 • Cresta Advantor S
 • Cresta Advantor S 2
 • Cresta Advantor XT-S
 • Cresta Advantor XT-S 1
 • Cresta Solith SX 3.

Cresta accessoires

Cresta accessoires staan bekend om hun indrukwekkende prestaties en zijn geliefd onder witvissers van elk niveau. Deze accessoires zijn specifiek ontworpen om aan de behoeften van vissers te voldoen en bieden de perfecte combinatie van functionaliteit, duurzaamheid en innovatie. De accessoires variëren van hoogwaardige:

 • Cresta tassen
 • Cresta foudralen
 • Cresta elastiek
 • Cresta swivels
 • Cresta leefnetten
 • Cresta schepnetten
 • Cresta viskisten
 • Cresta pole rollers
 • Cresta paraplu’s.

De kwaliteit en het vakmanschap van Cresta Accessoires staan garant voor een lange levensduur en betrouwbaarheid aan de waterkant. Kortom, Cresta Accessoires zijn de keuze van serieuze witvissers die alleen het beste willen voor hun viservaring, ongeacht welk model je kiest.

Cresta, waar te koop?

Alle Cresta producten zijn goed verkrijgbaar in Nederland en dus ook bij diverse hengelsportzaken bij jou in de buurt. Hier kun je de visuitrusting van Cresta persoonlijk bekijken voordat je het koopt of eventueel laten bestellen door de winkelier.

Op deze Cresta merkenpagina vind je:

 • Cresta molens
 • Cresta feeders
 • Cresta vaste hengels
 • Cresta elastiek
 • Waar te koop?
 • Over Cresta

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *