De beste cadeaus voor roofvissers tot € 25,-

Speciaal voor roofvissers

De beste cadeautips van € 0,- tot € 25,-

Kunstaas set voor baars, snoekbaars of snoek

Kunstaas heeft een roofvisser nooit genoeg.

De Fox Rage kunstaas shads zijn perfecte shads voor het vissen op baars en snoekbaars. Dankzij zijn superzachte body en smalle peddelstaart heeft hij een subtiele actie. Zelfs bij lage snelheden zwemt hij mooi.

Ook zijn er standaard sets voor snoek verkrijgbaar, ideaal om cadeau te geven aan een fervent roofvisser.

Transparante opbergboxen

Deze boxen heeft een roofvisser nooit genoeg, tranparante opbergboxen

Ideaal om alle accessoires in op te bergen, en je kunt nog steeds zien wat er in de box zit. Met dit als cadeau weet je zeker dat het in gebruik wordt genomen.

Geen chaos meer voor de roofvisser die dit cadeau krijgt.

Emmer voor het doodaasvissen

Deze doodaasemmer van 10 liter is speciaal ontworpen voor de roofvisser. 

Iedere doodaasvisser is geholpen met dit type emmers, de doodaasvissers hebben dit dan ook nooit genoeg. Daarmee is het een ideaal cadeau om te geven.

Fluorocarbon vislijn

De fanatieke vissers kunnen echt niet meer zonder! Fluorocarbon vislijn is nagenoeg onzichtbaar onderwater en dus een echte must-have voor vissers.

Deze fluorocarbon lijn is ontwikkeld voor onderlijnen en andere montages. van 18/100 tot 35/100 (spoel van 50 meter) van 40/100 tot 90/100 (spoel van 25 meter)

Met ‘fluorocarbon’ vallen je montages minder op. Deze lijn heeft een zichtbaarheidsindex die heel dicht bij die van water ligt, en is daarmee bijna onzichtbaar onder water. Kies afhankelijk van vissoort en techniek, de juiste dikte.

Opbergdoosjes voor het roofvissen

Deze opbergdoosjes zijn speciaal ontworpen voor roofvissers die hun montage-accessoires zorgvuldig willen opbergen en organiseren.

Om snel een doodaas rig te maken aan de waterkant moet je snel je accessoires kunnen terugvinden. De deksels van deze dozen zijn doorzichtig, zodat je niet hoeft te zoeken. Een ideaal cadeau voor iedere roofvisser.

Tacklebox voor het roofvissen

Iedere roofvisser wil dit als cadeau krijgen.

Doordat de tacklebox voorzien is van plaatjes die je kunt verplaatsen / verwijderen kan je de vakken indelen zodat er alles precies inpast. 

Oftewel een tacklebox die je gerust cadeau kan geven, omdat het alles biedt voor een goede prijs / kwaliteit verhouding.

Polaroid vis zonnebril

Iedere roofvisser wil dit als cadeau krijgen.

Op zoek naar het perfecte cadeau voor een roofvisser? Overweeg dan een Polaroid zonnebril speciaal ontworpen voor het vissen. Deze hoogwaardige zonnebril biedt niet alleen bescherming tegen fel zonlicht, maar filtert ook de schittering op het wateroppervlak. Dankzij de gepolariseerde lenzen worden reflecties verminderd en wordt het zicht onder water verbeterd, waardoor de visser beter kan zien wat er zich onder het oppervlak afspeelt.

Thermoskan voor aan de waterkant

Iedere visser wil dit als cadeau krijgen, de thermoskan van de Decathlon is perfect voor vissers.

Op zoek naar het perfecte cadeau voor een visser?

De visser kan de drinkwaren een paar uur warm of koud houden. Kies voor deze stevige, grote en goed isolerende thermosfles van Quechua, en je hebt een perfect cadeau te pakken.

Groot volume (1,5 liter), mok inbegrepen, inklapbaar oor. De best isolerende fles, wat wil je nog meer?

Thermo ondergoed

Oke, het is niet een heel voor de hand liggend product maar de meest fanatieke vissers willen dit graaga als cadeau krijgen. Zeker als ze ook vissen in de koudere maanden.

Goed thermo ondergoed is heel belangrijk om het warm te hebben en te houden aan de waterkant. Niet alleen handig voor skiers maar ook voor vissers dus. De perfecte balans tussen warmte en afvoer van transpiratie. De ademende meshinzet in de knieholtes maakt dit thermische ondergoed de ideale vriend op lange koude dagen buiten.

Hakendoosje voor het vissen

Welke visser kan zonder dit soort accessoires? Juist, niemand! Ieder type visser heeft belang bij dit soort gadgets.

Deze hakendoos van Decathlon is stoot vast en bruikbaar bij iedere visser. Ideaal voor het opbergen van kleine wartels, haken en andere montage materialen.

Kunstaas set voor snoek

Kunstaas heeft een roofvisser nooit genoeg.

De Savage Gear snoek  shads zijn perfecte shads voor het vissen op snoek. Dankzij zijn superzachte body en smalle peddelstaart heeft hij een subtiele actie. Zelfs bij lage snelheden zwemt hij mooi.

Ook zijn er standaard sets voor baars en snoekbaars verkrijgbaar, ideaal om cadeau te geven aan een fervent roofvisser.

Altijd het juiste cadeau!

Zoek je een leuk verjaardags cadeau voor een fanatieke visser en weet je even niet wat je graag zou willen kopen? Koop dan de digitale Fish Inn kadobon en laat jouw favoriete “visser” zelf iets leuks uitzoeken uit die MEGA collectie.

Kies je budget en ontwerp de cadeaukaart naar wens met eigen foto. 

Klik op de afbeelding voor meer informatie.

Unieke cadeau ideeën voor roofvissers tussen de € 0,- en € 25,-

Ben je op zoek naar het perfecte cadeau voor een roofvisser, maar wil je binnen een budget van € 25,- blijven? Geen zorgen! We hebben een lijst samengesteld met unieke en betaalbare cadeaus die elke roofvisser zal waarderen. Of het nu voor een vriend, partner of collega is, met deze cadeau-ideeën maak je zeker indruk.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *