Luhr Jensen

Over Luhr Jensen

Luhr Jensen is een vooraanstaand merk dat bekend staat om zijn hoogwaardige visserijproducten en kunstaas van topkwaliteit.

Luhr Jensen - Hengelsport merk

Het merk heeft een rijke geschiedenis die teruggaat tot de oprichting en is een synoniem geworden voor innovatie en succes in de hengelsportwereld.

Oorspronkelijk opgericht door Luhr Jensen Sr. in 1932, heeft het bedrijf door de jaren heen een indrukwekkende reputatie opgebouwd in de productie van visserijproducten die zowel doeltreffend als duurzaam zijn. Het assortiment van Luhr Jensen omvat een breed scala aan kunstaas, hengels, reels en accessoires, waardoor het een favoriete keuze is onder zowel beginnende als ervaren vissers.

Wat Luhr Jensen onderscheidt, is niet alleen de consistentie in het leveren van hoogwaardige producten, maar ook het vermogen om te innoveren en de nieuwste technologieën in de hengelsportwereld te omarmen. Het merk heeft de tand des tijds doorstaan door de evolutie van visserijtechnieken en blijft voorop lopen met moderne ontwerpen die zowel effectief als aantrekkelijk zijn.

Luhr Jensen’s kunstaas staat bekend om zijn onweerstaanbare aantrekkingskracht voor verschillende vissoorten, en het is een favoriete keuze voor sportvissers over de hele wereld. Of je nu een gepassioneerde beginner bent of een doorgewinterde professional, Luhr Jensen biedt producten die voldoen aan de hoogste normen van prestaties en kwaliteit.

Het merk blijft een toonaangevende speler in de hengelsportindustrie en blijft zich inzetten voor het leveren van producten die de verwachtingen van vissers overtreffen. Met een erfenis van bijna een eeuw aan ervaring blijft Luhr Jensen synoniem staan voor excellentie in de wereld van de hengelsport.

Beoordeling Luhr Jensen

Budget

Is Luhr Jensen betaalbaar voor iedereen?

Beoordeling
85%

Prijs-Kwaliteit

Hoe is de prijs-kwaliteit van Luhr Jensen?

Beoordeling
95%

Verkrijgbaarheid

Is Luhr Jensen goed verkrijgbaar in Nederland?

Beoordeling
20%

Vis Techniek

Biedt Luhr Jensen visspullen voor iedere vistechniek?

Beoordeling
25%

Hoofdverdeler is Rapala

Gerelateerde merken

Op deze Luhr Jensen merkenpagina vind je:

  • Luhr Jensen producten
  • Waar te koop?
  • Over Luhr Jensen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *