Slaapvlot

Slaapvlotten: Een unieke belevenis op het water

Ben je op zoek naar een unieke manier om de kreken van Loosdrecht en Breukelen te verkennen? Of ben je gewoon toe aan een romantisch uitje op het water? Dan zijn deze varende slaapvlotten de perfecte keuze voor jou. Of jullie, natuurlijk, want deze ervaring is ook uitermate geschikt voor koppels die op zoek zijn naar een bijzondere overnachting. Laat je meevoeren op de rustige wateren terwijl je geniet van alle comfort van een semi-open slaapvlot.
Sportvisbrigade
Sportvisbrigade
Auteur
Banner - Waterfront lodges

Een idee geboren uit liefde voor de natuur en gastvrijheid

Het concept van de slaapvlotten is ontstaan vanuit een diepe liefde voor het buitenleven en een passie voor gastvrijheid. Erik, de oprichter van WATERFRONT, is een liefhebber van bergen beklimmen, lange fietstochten en wandelen. Hij geniet het meest wanneer hij zich midden in de natuur bevindt. Tijdens één van zijn wandelingen ontstond het idee om mensen en natuur dichter bij elkaar te brengen door een unieke ervaring op het water te creëren.

Of je nu op zoek bent naar avontuur of juist naar rust, een verblijf op deze slaapvlotten biedt de perfecte ontsnapping aan de drukte van het dagelijks leven. Laat je voor even onderdompelen in de geluiden van de natuur terwijl je weer in contact komt met je kern. Erik, naast gastheer van WATERFRONT, is ook yoga-docent en hecht veel waarde aan innerlijke rust. Deze filosofie vind je dan ook terug in de hele ervaring van het verblijf op onze slaapvlotten.

Het is oprecht en puur genieten in de natuur op een manier die je nog niet eerder hebt ervaren, 100%!

Waterfront Lodges huren

WATERFRONT: Al 4 Jaar een begrip

Het idee van WATERFRONT bestaat inmiddels al bijna 5 jaar en heeft drie lodges waar gasten kunnen overnachten. Twee van deze lodges liggen in Weesp bij Fort Uitermeer, terwijl de derde lodge te vinden is bij de prachtige Loosdrechtse plassen. Of je nu kiest voor avontuur of juist voor een ontspannen uitje, een overnachting op deze slaapvlotten belooft een unieke ervaring te worden die je niet snel zult vergeten.

Boek jouw overnachting bij WATERFRONT

Stap aan boord van deze slaapvlotten en laat je meevoeren op de kalme wateren van Loosdrecht en Breukelen. Laat alle drukte achter je terwijl je geniet van de rust en de schoonheid van de omgeving. Ontdek de unieke flora en fauna die deze waterrijke gebieden te bieden hebben terwijl je je laat verwennen door het comfort en de gastvrijheid van WATERFRONT.

Klaar om de drukte van het dagelijkse leven achter je te laten en te genieten van een unieke ervaring op het water? Boek dan snel jouw overnachting bij WATERFRONT en beleef de rust, geniet van de natuur en ontdek een unieke omgeving vanaf het water.

Wacht niet langer en reserveer jouw plekje op een van onze slaapvlotten voor een onvergetelijke ervaring.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *